Villiriisillä ja tonnikalalla täytetyt paprikat

Valmistusaineet

4 annosta
3 x 80 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
2 keskikokoista punaista paprikaa
300 g villiriisiä
1 rkl etikkaliemessä säilöttyjä kapriksia
1 nippu mintunlehtiä
4 anjovista öljyssä
1 valkosipulinkynsi
1 kevätsipuli
1 appelsiini

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Keitä villiriisi. Riisin kiehuessa purista kapriksista liemi huolellisesti, valuta anjovisfileet ja Rio Mare ‑tonnikala. Pilko kaprikset, anjovikset, tonnikala, kevätsipuli, valkosipuli ja minttu ja kostuta kaikki ainekset appelsiinin mehulla (muista säästää kuoret).

    2. Leikkaa paprikat kahtia, poista varret ja siemenet ja upota paprikat kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi, kunnes ne ovat kypsyneet hieman. Valuta riisi ja anna jäähtyä.

    3. Lisää pilkotut ainekset riisiin ja täytä paprikat seoksella.

    4. Ripottele raastettu appelsiininkuori paprikoiden päälle ja paista niitä muutama minuutti uunivuoassa, kunnes täyte on rapeaa.

Klikatuimmat reseptit