Tonnikala-scamorzajuustotäytteiset panzerottot

Valmistusaineet

4 annosta
120 g savustettua scamorzajuustoa raasteena
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä, valutettuna
5–6 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä, valutettuina ja ohuiksi viipaloituina
4–5 basilikanlehteä hienonnettuina
suolaa ja pippuria
500 g valmista leipä- tai pizzataikinaa
1 l auringonkukkaöljyä

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Sekoita juustoraaste, murennettu tonnikala, tomaatit ja basilika hyvin keskenään kulhossa. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

    2. Kauli taikina 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi ja leikkaa siitä muotilla pyöreitä palasia, joiden läpimitta on 6 cm. Peitä palaset puhtaalla keittiöpyyhkeellä ja anna kohota 20 minuuttia.

    3. Kauli palaset pyöreiksi pohjiksi, joiden halkaisija on 12 cm. Lisää jokaisen pohjan toiseen reunaan lusikallinen täytettä ja taita tyhjä puoli täytteen päälle puolikuun muotoon. Painele reunat huolellisesti kiinni. Kuumenna öljy isossa kattilassa.

    4. Friteeraa panzerottot kullanruskeiksi. Paista vain muutama kerrallaan. Valuta talouspaperin päällä ja tarjoile heti.

    Herkullista ja terveellistä

    Panzerottoja voi paistaa myös uunissa. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja paista panzerottot pellillä kullanruskeiksi.

Klikatuimmat reseptit