Pizza tonnikala-punasipuli-kirsikkatomaatti-oreganotäytteellä
Valmistusaineet
yhteen pizzaan
500 g pizzataikinaa
2 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
1 mieto punasipuli
300 g mozzarellaa
200 g kirsikkatomaatteja
60 g extra virgin ‑oliiviöljyä
teelusikallinen oreganoa
suolaa
500 g pizzataikinaa
2 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
1 mieto punasipuli
300 g mozzarellaa
200 g kirsikkatomaatteja
60 g extra virgin ‑oliiviöljyä
teelusikallinen oreganoa
suolaa
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 210-asteiseksi ja kuutioi mozzarella. Voitele paistovuoka, painele taikina sormin vuokaan ja voitele tilkkasella öljyä. Leikkaa tomaatit neljään osaan ja asettele ne pohjan päälle.
2. Viipaloi sipuli ohuiksi siivuiksi ja lisää myös ne pohjan päälle. Lisää seuraavaksi mozzarellakuutiot maustettuina ripauksella suolaa ja oreganoa ja reilulla lorauksella öljyä. Paista pizzaa uunissa noin 20 minuuttia.
3. Lisää tonnikala pizzan päälle vähän ennen kuin se on valmis otettavaksi uunista.
4.Tonnikalalle riittää parin kolmen minuutin paistoaika, jotta se ei kuivu liiaksi.