Ohut tonnikala-kevätsipuli-mozzarellamunakas
Valmistusaineet
4 annosta
300 g mozzarellaa
6 munaa
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
2 lusikallista parmesaanijuustoa raasteena
iso nippu persiljaa
2 kevätsipulia
tilkka extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa
pippuria
300 g mozzarellaa
6 munaa
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
2 lusikallista parmesaanijuustoa raasteena
iso nippu persiljaa
2 kevätsipulia
tilkka extra virgin ‑oliiviöljyä
suolaa
pippuria
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi viipaleiksi ja ruskista ne tarttumattomassa pannussa tilkassa öljyä. Lisää myös hyppysellinen suolaa.
2. Hienonna persilja ja siirrä kulhoon rikottujen munien sekaan. Lisää vähän suolaa ja pippuria. Vatkaa voimakkaasti muutaman minuutin ajan. Kun seos vaahtoaa sopivasti, lisää kevätsipulit.
3. Kuutioi mozzarella. Lisää tarttumattomaan pannuun tippa öljyä ja pane pannu kuumalle levylle. Kaada munaseos pannuun, laske lämpöä ja sekoittele, kunnes munaseos alkaa hyytyä.
4. Lisää mozzarella ja valutettu tonnikala. Tasoittele huolella ja anna hyytyä hyvin matalalla lämmöllä. Käännä munakas kaksin kerroin ja tarjoa kuohkea kullankeltainen herkku välittömästi.