Tonnikalapihvit

Valmistusaineet

4 annosta
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
6 viipaletta leipää
1 muna
2 tl sinappia
1 oksa persiljaa
yksi kevätsipuli
2 rkl majoneesia
tilkka extra virgin ‑oliiviöljyä

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Leikkaa leipäviipaleista kuoret pois ja jauha ne tehosekoittimessa murusiksi. Siirrä muruset kulhoon ja lisää hyvin valutettu tonnikala hiutaleina, hienonnettu kevätsipuli ja persilja, majoneesi, sinappi ja kananmuna.

    2. Sekoita. Muotoile taikinasta pihvejä, kuumenna kevyesti öljytty tarttumaton paistinpannu ja siirrä pihvit pannulle.

    3. Paista pihvit molemmin puolin. Käännä lastalla ja painele pihvit samalla tasapaksuisiksi.  

    4. Pihvit ovat kypsiä, kun ne ovat kullanruskeita.   

    5. Tarjoile heti maukkaiden lohkoperunoiden kanssa.

Klikatuimmat reseptit