Tonnikalapihvit


Valmistusaineet
4 annosta
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
6 viipaletta leipää
1 muna
2 tl sinappia
1 oksa persiljaa
yksi kevätsipuli
2 rkl majoneesia
tilkka extra virgin ‑oliiviöljyä
2 x 160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
6 viipaletta leipää
1 muna
2 tl sinappia
1 oksa persiljaa
yksi kevätsipuli
2 rkl majoneesia
tilkka extra virgin ‑oliiviöljyä
Stampa Ricetta

Valmistusohje
1. Leikkaa leipäviipaleista kuoret pois ja jauha ne tehosekoittimessa murusiksi. Siirrä muruset kulhoon ja lisää hyvin valutettu tonnikala hiutaleina, hienonnettu kevätsipuli ja persilja, majoneesi, sinappi ja kananmuna.
2. Sekoita. Muotoile taikinasta pihvejä, kuumenna kevyesti öljytty tarttumaton paistinpannu ja siirrä pihvit pannulle.
3. Paista pihvit molemmin puolin. Käännä lastalla ja painele pihvit samalla tasapaksuisiksi.
4. Pihvit ovat kypsiä, kun ne ovat kullanruskeita.
5. Tarjoile heti maukkaiden lohkoperunoiden kanssa.