Tonnikala-paprikatäytteiset kevätrullat

Valmistusaineet

4 annosta
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
2 keltaista ja punaista paprikaa
2 anjovisfilettä öljyssä
1 tl kapriksia
50 g majoneesia
muutama salaatinlehti
tilkka öljyä
suolaa

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi ja paahda paprikoita kokonaisina noin 30 minuuttia. Kääntele paprikoita muutaman kerran paistumisen aikana. Paista, kunnes paprikoiden kuoret muuttuvat ryppyisiksi ja mustuvat hieman.

    2. Hienonna valutettu tonnikala, kaprikset ja anjovikset. Sekoita mukaan majoneesi.

    3. Poista paprikoista varsi, valkoinen sisus ja siemenet. Leikkaa paprikat pitkittäin neljään osaan.

    4. Pane paprikanpaloille vähän täytettä ja rullaa ne. Aseta kullekin lautaselle kaksi rullaa, koristele salaatinlehdillä ja mausta tilkalla öljyä ja hyppysellisellä suolaa. Tarjoa heti.

Klikatuimmat reseptit