Spaghetti Alla Carbonara tonnikalasta ja kesäkurpitsasta

Valmistusaineet

4 annosta
350 g paksua spagettia
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
3 kesäkurpitsaa
2 munankeltuaista ja 1 kokonainen kananmuna
4 rkl kermaa
1 tl parmesaanijuustoa raasteena
40 g extra virgin oliiviöljyä
suolaa
reilusti mustapippuria

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Kun vesi alkaa kuplia, lisää suolaa.

    2. Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi ja ruskista ne pannulla oliiviöljyssä, mausta hyppysellisellä suolaa.

    3. Lisää spagetti kiehuvaan veteen ja keitä napakan kypsäksi.

    4. Vatkaa kulhossa munien sekaan kerma ja parmesaanijuustoraaste, lisää kuumat kesäkurpitsanpalaset ja valutettu tonnikala. Sekoita valutettu pasta lopuksi kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin, jotta kastike imeytyy pastaan.

    5. Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja tarjoa heti.


    Kokeile lisäksi

    Lisää pastaan tuoretta revittyä basilikaa.

Klikatuimmat reseptit