Pappardelle-pastaa, tonnikalaa ja artisokkaa

Valmistusaineet

4 annosta
350 g pappardelle-munapastaa
160 g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
3 artisokkaa
1 valkosipulinkynsi
20 g voita
20 g extra virgin ‑oliiviöljyä
muutama oksa tuoretta meiramia
suolaa

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Kuumenna iso kattilallinen vettä kiehuvaksi. Kun vesi alkaa kuplia, lisää suolaa.

    2. Puhdista artisokat, leikkaa ne kahtia ja poista kovat uloimmat lehdet, varret, piikikkäät kärjet ja sisäpuolen karvatupsut. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

    3. Ruskista hieman litistettyä valkosipulinkynttä pannulla öljy-voiseoksessa ja lisää artisokat pannulle, kun valkosipuli alkaa muuttua kullanruskeaksi. Mausta suolalla, lisää muutama teelusikallinen vettä ja kypsennä viitisen minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta meiramilla ja lisää tonnikalahiutaleet, joista öljy on kaadettu pois.

    4. Keitä pasta, valuta se ja lisää kastike. Sekoita hyvin. Tarjoa heti.

    Kokeile lisäksi: lisää pieniksi kuutioiksi leikattu tomaatti pannulla kypsyvän artisokan sekaan.

Klikatuimmat reseptit