Paahdetut tonnikala-tomaattivoileivät ja tartarkastiketta

Valmistusaineet

4 annosta
1 pakkaus Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
4 viipaletta leipää
2 viipaletta keittokinkkua
2 viipaletta fontinajuustoa
1/2 tomaatti
2 lusikallista valmista tartar-kastiketta

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä

Lisää

Valmistusohje

    1. Asettele kinkku ja fontinajuusto kahdelle leipäviipaleelle, pane toiset leipäviipaleet päälle ja grillaa voileipägrillissä. 

    2. Viipaloi tomaatti, avaa paahdetut leivät ja täytä ne nopeasti tomaattiviipaleilla, tonnikalalla ja tartarkastikkeella. 

    3. Sulje leivät ja leikkaa ne kahtia niin, että saat 4 kolmiota. Nauti heti.

    Maistuu mainiolta kylmän omena-porkkanamehun kanssa. 

Klikatuimmat reseptit