Paahdetut tonnikala-tomaattivoileivät ja tartarkastiketta
Valmistusaineet
4 annosta
1 pakkaus Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
4 viipaletta leipää
2 viipaletta keittokinkkua
2 viipaletta fontinajuustoa
1/2 tomaatti
2 lusikallista valmista tartar-kastiketta
1 pakkaus Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
4 viipaletta leipää
2 viipaletta keittokinkkua
2 viipaletta fontinajuustoa
1/2 tomaatti
2 lusikallista valmista tartar-kastiketta
Stampa Ricetta
Valmistusohje
1. Asettele kinkku ja fontinajuusto kahdelle leipäviipaleelle, pane toiset leipäviipaleet päälle ja grillaa voileipägrillissä.
2. Viipaloi tomaatti, avaa paahdetut leivät ja täytä ne nopeasti tomaattiviipaleilla, tonnikalalla ja tartarkastikkeella.
3. Sulje leivät ja leikkaa ne kahtia niin, että saat 4 kolmiota. Nauti heti.
Maistuu mainiolta kylmän omena-porkkanamehun kanssa.