Chilitonnikalaa, porkkanaa kahdella tavalla ja stracciatellajuustoa


Valmistusaineet
4 annosta
3 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
400 g stracciatellajuustoa
4 oranssia porkkanaa
4 mustaa porkkanaa
Puolikas kaali
Kourallinen basilikaa
40 g extra virgin ‑oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
vihreitä ituja
suolaa
3 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
400 g stracciatellajuustoa
4 oranssia porkkanaa
4 mustaa porkkanaa
Puolikas kaali
Kourallinen basilikaa
40 g extra virgin ‑oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
vihreitä ituja
suolaa
Stampa Ricetta

Valmistusohje
1. Kuori porkkanat ja leikkaa ne pitkiksi tikuiksi. Murskaa valkosipulinkynnet kuorineen. Ruskista valkosipulia tarttumattomaksi pinnoitetussa pannussa tilkassa öljyä, lisää porkkanat, mausta suolalla ja paista kovalla lämmöllä muutama minuutti.
2. Kääntele porkkanoita muutaman kerran.
3. Asettele stracciatellajuusto lautaselle, lisää paistetut porkkanat ja chilitonnikala.
4. Ripottele vihreät idut päälle. Mausta lorauksella öljyä ja tarjoa maalaisleipätikkujen kanssa.