Chilitonnikalaa, paprikaa, munakokkelia ja kirsikkatomaatteja

Valmistusaineet

4 annosta
3 x 80 g Rio Mare Chilli Tuna ‑tonnikalaa
400 g kirsikkatomaatteja
4 munaa
100 ml kermaa
40 g extra virgin ‑oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
oreganoa
20 g sokeria
1 rkl pieniä kapriksia
suolaa

Stampa Ricetta

Jaa resepti

Kerro kavereille

Käytettävä tuote

Tonnikala oliiviöljyssä, chilimaustettu

Lisää

Valmistusohje

    1. Kuumenna uuni 180-asteiseksi, asettele tomaatit pannulle puolitettujen valkosipulinkynsien kanssa ja mausta sokerilla, suolalla ja oreganolla. Lisää 30 g öljyä ja paista kuumassa uunissa noin 20 minuuttia.

    2. Lisää munien sekaan hyppysellinen suolaa ja kerma. Vatkaa munaseos hyvin. Kuumenna loppu öljy tarttumattomaksi pinnoitetussa pannussa, lisää munat ja kypsennä sekoitellen koko ajan. Ota pannu hellalta kun munaseoksen koostumus on vielä pehmeän kermainen.

    3. Ota valkosipulit pois tomaattien joukosta, lisää kaprikset ja oliivit, kääntele ja asettele lautasille. Lisää munakokkeli ja chilitonnikala. Tarjoile paahdetun maalaisleivän kanssa.

Klikatuimmat reseptit